Om mig

Vivian Olesen

Personlig Træner og kostvejleder

- DGI/DAF certificeret løbetræner

- Europe Active (EHFA) certificeret Fitnessinstruktør og Personlig Træner

- Kostvejleder og Slankecoach

- VaneCoach 

 

Jeg holder mig orienteret om nyt i branchen og deltager derfor løbende i kurser og efteruddannelse. Jeg har bl.a. deltaget i kurser omkring smerteforståelse, maratontræning, styrkeløft, træning af gravide, pilates, massage mv. 

Tag et skridt mod et liv i balance

 

Smid damebladene ud og glem alt om quick fixes, lynkure, bootcamps, punktslankning osv.! Sundhed skal være en integreret del af vores liv og noget, vi skal byde velkommen som noget helt naturligt, rart og uundværligt.

 

Træning og bevægelse skal og kan nydes af alle. Derfor skal vi sammen finde ud af, hvad DU synes er sjovt, og hvad der er godt for dig. Ikke alle skal løbe maraton - for nogle er få minutter om dagen nok.

 

Træning skal være ukompliceret. Jeg foretrækker at bruge hjemmet eller naturen og byen omkring mig. Man behøver ikke et medlemsskab af et fitnesscenter eller en større udstyrspark med kettlebells, håndvægte osv., hvis man bare vil i god grundform og gøre noget godt for sig selv.

 

I min verden er lidt ekstra kilo, appelsinhud og strækmærker okay. Det er vigtigere, at vi er sunde og raske og har det godt hele livet igennem, end at vi har sixpack. Derfor arbejder jeg også gerne med dit mentale billede af dig selv.

 

Min filosofi er kort og godt, at man skal leve et liv i balance, og det vil jeg gerne hjælpe dig på vej med.

 

Om mig

Jeg har haft perioder i mit liv, hvor jeg ikke har rørt mig ud af flækken, og har prøvet en masse kure og træningsformer, både det der virker og det der ikke virker. Ikke mindst har jeg også i mange år været offer for en skæv opfattelse af, hvordan 'den rigtige krop' ser ud og været i evig kamp for at leve op til et urealistisk ideal.

 

Jeg har kastet kure og urealistiske forventninger i skraldespanden. Jeg bliver aldrig den hurtigste løber ved startlinjen eller den mest trimmede instruktør, og det har jeg det fint med. Jeg er nemlig et sundt og harmonisk menneske, som har lært at mærke efter, hvad der er godt for mig, og hvad der ikke er.

 

Jeg har altid interesseret mig for sundhed og træning, men kender kun alt for godt, hvordan det er, når motivationen forsvinder eller et stresset liv fylder mere end sundhed.

 

Løb har i mange år været min store passion og mit frirum. Jeg har løbet utallige halve maratons og også en håndfuld hele. I dag løber jeg mindre, men bruger mere tid på styrke- og mobilitetstræning.

 

Jeg arbejder til dagligt som fitnessinstruktør, og Next Step er mit lille sideprojekt, som er drevet af ren lyst til at arbejde med mennesker. 

Kontakt

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Beskriv kort din udfordring herunder og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at booke en gratis introsamtale på  https://nextstep.onlinebooq.dk/


Navn:             Vivian Olesen

Telefon:         +45 26 85 09 84

E-mail:           mail@vivianolesen.dk

Adresse:        Rødovre, Danmark