Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 26 85 09 84  eller send en email til  mail@vivianolesen.dk

Om mig

Vivian Olesen
Personlig Træner

  • Europe Active (EHFA) certificeret Fitnessinstruktør og Personlig Træner
  • VaneCoach
  • OverspisningsCoach
  • DGI/DAF certificeret løbetræner
  • Kostvejleder

Jeg holder mig orienteret om nyt i branchen og deltager derfor løbende i kurser og efteruddannelse. Jeg har bl.a. deltaget i kurser omkring smerteforståelse, evidensbaseret ernæring, maratontræning, styrkeløft, træning af gravide, pilates, kognitiv kostvejledning mv.

Om mig

Jeg har haft perioder i mit liv, hvor jeg ikke har rørt mig ud af flækken, og har prøvet en masse kure og træningsformer, både det der virker og det der ikke virker. Ikke mindst har jeg også i mange år været offer for en skæv opfattelse af, hvordan ‘den rigtige krop’ ser ud og været i evig kamp for at leve op til et urealistisk ideal.

Jeg har kastet kure og urealistiske forventninger i skraldespanden. Jeg bliver aldrig den hurtigste løber ved startlinjen eller den mest trimmede instruktør, og det har jeg det fint med. Jeg er generelt et sundt og harmonisk menneske, som det meste af tiden er god til at mærke efter, hvad der er godt for mig, og hvad der ikke er.

Jeg har altid interesseret mig for sundhed og træning, men kender kun alt for godt, hvordan det er, når motivationen forsvinder eller et stresset liv fylder mere end sundhed.

Løb har i mange år været min store passion og mit frirum. Jeg har løbet utallige halve maratons og også en håndfuld hele. I dag løber jeg mindre, men bruger mere tid på styrke- og mobilitetstræning.

Next Step er drevet af ren lyst til at hjælpe mennesker.